Beste collega’s, leden, verenigingen, clubscheidsrechters,

De COVS Sittard-Geleen mag namens de COVS dit jaar een CLINIC verzorgen, voor hun leden, verenigingsscheidsrechters, ass.scheidsrechters en belangstellenden in de regio.
Op 10 oktober 2018 in de kantine van Lindenheuvel/Heidebloem, aanvang 19.30 uur.
De KNVB wijst een betaald voetbalscheidsrechter aan, die deze CLINIC zal gaan verzorgen.( Stan Teuben )

Heden ontvingen wij hierover bericht van de commissie, Ton Wassenberg en Rene Kiebert, commissie W&B/ COVS

Wij hebben in een gesprek met de COVS Roermond afgesproken, dat wij in het kader van samenwerken, hun hierbij zullen betrekken.

Het is voor de verenigingen van de COVS en hun leden, maar ook voor alle verenigingsscheidsrechter in de regio, een leerzame avond.

Zonder scheidsrechters geen voetbal, derhalve verzoeken wij zeker de verenigingen in de regio’s hun scheidsrechters hiervoor te motiveren om deze clinic bij te wonen.

Wij stellen u spoedig op de hoogte over de datum, welke betaald voetbal scheidsrechter er komt en de locatie, c.q. tijdstip.

Bijgewerkt 12-08-2018( zie hieronder )

Van 6 oktober 2018 tot en met 14 oktober 2018 is er weer de week van de scheidsrechter.
De scheidsrechters vereniging Sittard/ Geleen e. o. aangesloten bij de COVS mag namens de COVS een clinic organiseren, de KNVB wijst een betaald voetbal scheidsrechter aan die de clinic gaat verzorgen.
Alle vereniging scheidsrechters uit de regio Sittard/ Geleen en Roermond zijn welkom.
Uiteraard ook alle leden van de COVS groep Sittard/ Geleen en van de COVS groep Roermond in het kader van een onderlinge samenwerking tussen Sittard/ Geleen en Roermond.

Secr. Sittard / Geleen – Henk Krekels.

Reacties zijn gesloten.